2 Mart 2015 Pazartesi

2015 Şubat Ayında Okuduğumuz Kitaplar | Vlog

Herkese merhaba :D Ay sonunda neler okumuşuz bir bakalım dedik ve yeni video çektik. Umarız ki beğenirsiniz. Keyifli seyirler şimdiden ^^ Yorumlarını eksik etmeyin lütfen ;)


3 yorum:

  1. Ben blog yazıları yazan biri olarak pek blog yazısı okumuyorum (okumak için araştırdığım kitaplar dışında) ama video görürsem oturup izliyorum yüzüne bile bakmayacağım kitaplar hakkında dahi olsa sırf zaman geçsin neciymiş bu kitap diye (sübliminal). O yüzden yorumlar video olarak gelirse daha güzel olur ayrı ya da tek olmanız çoğu kişi için farketmez sanırım.

    Bu arada bahsi geçen Gaiman kitabının sonunda yazarların bir notu var kitabı okuyanların kitabın başına mutlaka bir şeyler getirmesiyle ilgili ve ben de o kadar gösterdiğim özene rağmen ilk defa bir kitabımın, Kıyamet gösterisinin üstüne kahve dökmüştüm okurken :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha evet zaten son bölümleri okumak ayrı bir zevkliydi :D ama benim kitabımın başına henüz bir şey gelmedi ve gelmez umarım tırstım şu an o.O

      Sil
    2. Döktükten sonra o kısmı okuyunca çok şaşırmıştım ben kitabın akıbeti konusunda bir terslik olursa bilgilendirilmeyi bekliyorum :D

      Sil